Home » RETOURNEREN

 


Retourneren

Mocht een product niet bevallen, kunt u het gerust terugsturen binnen 30 dagen. Indien u een verkeerd/beschadigd artikel hebt ontvangen, neem dan zsm contact met ons op. 

  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Mits ongebruikt en voorzien van alle originele (veiligheids-)labels. 
  • Retourneren binnen Nederland is gratis via PostNL. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten voor "eigen" rekening. 
  • Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u een bevestiging per e-mail en worden de artikelen binnen 4 dagen verrekend. We betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u het artikel hebt afgerekend.

  

 

Retourneren via PostNL (Gratis)

Retourneren binnen Nederland is gratis  (via PostNL). Klik op "RETOURLABEL AANMAKEN"  en volg de instructies. 

Indien u wilt retourneren via een andere vervoerder, zijn de kosten voor "eigen" rekening.  Volg onderstaande instructies.

Stap 1. Meld uw retour aan via onderstaande retourformulier. U ontvangt van ons een bevestiging per email.
Stap 2. Zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd wordt verzonden via uw leverancier naar keuze

 

Veiligheidsproducten

Ook veiligheidsproducten kunt u retourneren, mits ongebruikt en voorzien van alle originele veiligheidslabels. Retourzendingen zullen door ons kritisch worden beoordeeld.  


Ruilen

Ruilen is helaas niet mogelijk.  Wanneer u een geretourneerd product in een andere grootte of kleur wilt hebben, kunt u deze via onze shop bestellen.


Annuleren

Een zending kan worden geannuleerd mits de zending nog niet is overgedragen aan de pakkendienst. Om een bestelling te annuleren neem zsm contact met ons op info@rocksport.nl of bel/whatsapp ons +31 (0)648 96 10 80. 

 

Garantie

Voor door Rocksport geleverde producten geldt uitsluitend de garantie, zoals deze door de fabrikant van het desbetreffende product wordt verleend. Indien er problemen zijn met een artikel, neem svp contact met ons op.